Επίσκεψη στη Μονή Αγίας Κυριακής στο Βαρύπετρο Χανίων

Δ’ τάξη (2013 – 2014)

css template 1

Οι μαθητές της Δ' τάξης επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής που βρίσκεται στο Βαρύπετρο Χανίων. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις μαρτυρίες των παιδιών, ήταν μία αξέχαστη κι επικοδομητική εμπειρία γι' αυτά.

Μου άρεσαν πολύ όλα, το μοναστήρι, το παιχνίδι που παίξαμε, το σπήλαιο, τα σαπούνια και τα φυτά όπως η ρίγανη κ.τ.λ.

Μου άρεσαν όλα και περάσαμε πολύ ωραία.

Mε εντυπωσίασε η σπηλιά.

Μου άρεσε η σπηλιά και τα μαύρα σημάδια πάνω στις πέτρες.

Μου άρεσε η σπηλιά και το ωραίο παιχνίδι.

Κάτι που μου άρεσε πολύ ήταν το μεγάλο σπήλαιο.

css template 1

Με εντυπωσίασαν όλα. Πιο πολύ όμως η μικρή εκκλησία μέσα στο σπήλαιο.

Κάτι που μου άρεσε πολύ ήταν οι μαυρίλες από το σπήλαιο.

Μου άρεσε το σπήλαιο που είχε μέσα την εκκλησία .

Μου άρεσαν όλα και θέλω να ξαναπάω!

Μου άρεσαν οι φωτογραφίες με τα ζώα που μας έδειξαν οι μοναχές. Το εκκλησάκι του Αγίου Σιλουανού που ήταν στη σπηλιά και το δασάκι που περάσαμε για να πάμε.

Μου άρεσαν όλα αυτά που είδα αλλά πιο πολύ μου άρεσε το παιχνίδι με το νερό, οι φωτογραφίες με τα ζώα που μας έδειξαν και το σπήλαιο με το εκκλησάκι μέσα.

Μου άρεσαν όλα αυτά που μας έδειξαν. Μου άρεσαν τα λουλούδια, το μονοπάτι και οι φωτογραφίες που μας έδειξαν. Μου άρεσε και το παιχνίδι με το νερό και ειδικά η σπηλιά με την εκκλησία.

Μου άρεσε, περισσότερο ο αργαλειός και μου έκανε εντύπωση η σπηλιά του αγίου Σιλουάνου!

Μου άρεσε περισσότερο η σπηλιά και η εκκλησία που είχε μέσα. Μου άρεσε επίσης ο σκαντζόχοιρος, το γεράκι και όλα τα πουλιά που είχε εκεί.

css template 1

Πέρασα ωραία και θα ήθελα να ξανάπαω. Με εντυπωσίασε πολύ το σπήλαιο. Το μοναστήρι ήταν ωραίο και ο τόπος, όπως τα φυτά, τα ζώα και γενικά ό,τι ήταν εκεί. Περάσαμε υπέροχα!!!!!!

Μου άρεσε πολύ η σπηλιά, πρώτα μας έδειξαν εικόνες, μας ρώτησαν τα ονόματα των λουλουδιών και ανεβήκαμε σε σκάλες πολλές, εκεί πάνω είχε μια σπηλιά που μέσα είχε ένα εκκλησάκι. Επίσης είδα από το παράθυρο ένα φίδι, πήγαμε κάτω και ήρθε το λεωφορείο. Αποχαιρετήσαμε για να φύγουμε.

Πέρασα τέλεια, μου άρεσαν τα λουλούδια. Μακάρι να έβλεπα μερικά ζώα. Επίσης μου άρεσε η σπήλια που είχε μια εκκλησία.

Μου άρεσαν σχεδόν όλα, αλλά πιο πολύ μου άρεσε η σπηλιά.

css template 1

Μου άρεσε πολύ η σπηλιά του Αγίου Σιλουάνου.

Μου άρεσε η εκκλησία στο βουνό που βρισκόταν μέσα στη σπηλιά. Μου άρεσε το παιχνίδι με την βροχή, το σκυλάκι, τα φυτά και γενικά όλα ήταν ωραία.

Σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε και μας φιλοξενήσατε με τόση αγάπη. Όλοι περάσαμε υπέροχα!!! Το παιχνίδι ήταν πολύ εντυπωσιακό!!!! Ήταν η καλύτερη εκδρομή του χρόνου!!!! Έχετε ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλα τα παιδιά της Δ' τάξης.