Το σχολείο μας

Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό μας χώρο

Καλώς ορίσατε στο διαδικτυακό χώρο του 10/Θ Δημοτικού Σχολείου Τσικαλαριών. Το σχολείο μας βρίσκεται κοντά στην πόλη των Χανίων και στο λιμάνι της Σούδας. Τα Τσικαλαριά είναι ένα όμορφο χωριό χτισμένο μέσα σε μια καταπράσινη περιοχή στους πρόποδες του βουνού Μαλάξα.

Το Δημοτικό Σχολείο Τσικαλαριών έχει στις πλάτες του έναν και πλέον αιώνα προσφοράς και δημιουργικότητας στο χώρο της εκπαίδευσης. Εκατοντάδες μαθητές, δεκάδες δάσκαλοι κι άλλοι τόσοι συγχωριανοί έχουν τοποθετήσει, ο καθschool1ένας το δικό του λιθαράκι κι έχουν “χτίσει” αυτόν το χώρο που σκοπό έχει να κρατήσει την εκπαιδευσή των παιδιών σε υψηλό επίπεδο.

Η συνεχής αύξηση των μαθητών σε μια ανεπτυσσόμενη περιοχή των Χανίων δίνει την ευκαιρία στο σχολείο να προάγεται οργανικά τα τελευταία χρόνια και να παρέχει ταυτόχρονα καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο ιστότοπος του Σχολείου δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών του σχολείου. Επίσης, στοχεύει στην καλλιέργεια της δημιουργικότητας των μαθητών και στην ανάπτυξη υπεύθυνης στάσης απέναντι στη χρήση του διαδικτύου.

Μέσα από τις σελίδες του, μπορείτε να γνωρίσετε το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς που το στελεχώνουν, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τις δραστηριότητες των μαθητών καθώς και πολλά άλλα χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.