Έκθεση ζωγραφικής “Το δικό μου σώμα μιλά”

Το σχολείο μας με συμμετοχή των τμημάτων Β1, Γ1, Γ2 αλλά και του ολοημέρου συμμετείχε στο project «Το δικό μου σώμα “μιλά”» στο πλαίσιο του Διεθνούς φεστιβάλ σύγχρονου χορού Dance Days Chania που υλοποιείται για 13η συνεχή χρονιά με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και το Δήμο Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Το project διεξήχθη με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων.

Τα παιδιά μέσα από παιχνίδια λέξεων και συναισθημάτων όπως «φιλία, γέλιο, χαρά, αγάπη, αγκαλιά..» σκέφτηκαν, παρατήρησαν, συζήτησαν, κινήθηκαν κι αποτύπωσαν ζωγραφικά την έννοια που είχαν επιλέξει. Στόχος ήταν -μεταξύ άλλων- η ευαισθητοποίησή τους, η αυτοπροφύλαξη, η ενίσχυση της σωματικής τους αντίληψης και η ενσυναίσθηση.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε μικροί και μεγάλοι στην έκθεση ζωγραφικής των έργων των παιδιών στον Άγιο Ρόκκο (πλατεία Σπλάντζια) από τις 21.07 έως και τις 30.07 με ελεύθερη είσοδο. Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 21/07 στις 20:00.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, δρώμενα και παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς και ειδικούς στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την πλούσια αυτή εμπειρία!