Εκπαιδευτική επίσκεψη της Στ΄τάξης στην Αθήνα – Ευχαριστήριο

 

Η Στ τάξη του σχολείου μας μετά από τρία χρόνια και λόγω των περιορισμών της πανδημίας, επισκέπτεται φέτος στις 25 του Μάη την Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, το Ίδρυμα Ευγενίδου καθώς και τη Βουλή των Ελλήνων, το Παναθηναϊκό στάδιο και τον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες, ξεναγήσεις από έμπειρο ξεναγό και τους αγαπημένους τους δασκάλους.  Μετά από την προσφορά των τοπικών συλλόγων και την ευγενική συνεισφορά αγαπητής οικογένειας μαθητών του σχολείου μας, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε παιδί μειώθηκε αρκετά.
Συγκεκριμένα έχουν δοθεί:

Για τον κάθε μαθητή προσφορά από τον Σύλλογο Γονέων 30 Ευρώ.
Το γεύμα στην ταβέρνα πλησίον του Ιδρύματος Ευγενίδου προσφέρει για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσικαλαριών.
Το πρωινό  στο καράβι για τους μαθητές είναι κερασμένο από την αξιότιμη οικογένεια Λάμπρη, τη Σοφία, τον Κώστα και τη Νεκταρία εις μνήμην του πατέρα και συζύγου  Ευάγγελου.
Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Άγιος Αντώνιος πρόσφερε 100 Ευρώ για τις ανάγκες της Στ τάξης.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί όσους στέκονται στο πλευρό του και τους εύχεται υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση. Οι προσφορές όλων να είναι ανταποδοτικές στους ίδιους και τις οικογένειές τους.